O nama

Digitalizirajte svoje poslovanje!

LUX ITS je tvrtka koja se bavi izradom web stranica i održavanjem računanih sustava. Sve na jednom mjestu – brzo, efikasno i potpuno personalizirano za svakog klijenta!

Naš paket usluga uključuje:
• registraciju domene
• smještanje domene na hosting
• izradu web dizajna, kao i same web stranice

Važno je naglasiti kako su naše stranice responzivne na sve veličine ekrana kako bi omogućili korisnicima pregled sadržaja na najboljoj mogućoj rezoluciji. Od poduzetnika – za poduzetnike. Mi razumijemo Vaše izazove jer smo ih i sami prošli, zato je tu naš tim vrhunskih stručnjaka koji će riješiti sve vaše dileme.

Digitalizacija Vašega poslovanja naša je glavna zadaća. Iza vas je preko stotinjak uspješno izrealiziranih web stranica, zato nam se prepustite s povjerenjem. Birajte pametno, birajte LUX ITS.

Izrada web stranica

Cilj web stranice je predstaviti i informirati potencijalne kupce o svojem proizvodu ili usluzi. Web stranicu možete imati već od 2000 kn.

Izrada web trgovina

Želite proširiti svoj posao i plasirati proizvode u internetskoj trgovini? Naš tim vrhunskih stručnjaka pomoći će vam u tome!

Hosting

Svim našim novim klijentima omogućit ćemo BESPLATAN privatni hosting stranice u prvoj godini poslovanja.

Održavanje stranica

Trebate osobu od povjerenja koja će brzo i efikasno održavati vaš web? Tu smo za vas!

člana tima

zadovoljnih korisnika

godina iskustva

ISKUSAN TIM

Tu smo za Vas

Tražite pouzdanog web partnera? Tim koji će vam biti na raspolaganju kad god vam zatreba? Brže, jednostavnije i praktičnije – sve vezano za webstranice i računala prepustite iskusnoj ekipi.

Sve usluge prilagođavamo vašem budžetu.

Izrada web stranice