Održavanje računala i sustava

Nudimo uslugu ugovornog održavanja računala i sustava. Pod održavanjem računala podrazumijeva se otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema. Održavanje računala može se ugovoriti na osnovu broja radnih jedinica ili na osnovu broja zakupljenih sati.

Održavanje računala i sustava

Izaberite LUX ITS

Naša misija je pružanje kvalitetnih i profesionalnih informatička rješenja, proizvoda, savjeta i usluga, s naglaskom na punu funkciju ‘izdvojenog/iznajmljenog’ informatičkog odjela za mala i srednja poduzeća.

Nudimo uslugu održavanja računala i servera, računalnih mreža i povezivanja udaljenih lokacija, te funkciju sigurnosne pohrane (backup) podataka organizacijama koje nemaju vlastitu informatičku službu ili mogućnost zapošljavanja djelatnika za obavljanje takvog posla, ili su im uz postojeću informatičku službu potrebne specifične informatičke usluge i znanja, odnosno dodatni ljudski resursi.

Naš tim obrazovanih i ambicioznih administratora i servisera raspolaže višegodišnjim iskustvom u planiranju, implementaciji i održavanju računalnih sustava baziranih na MICROSOFT, CISCO, LINUX i APPLE platformama. Održavamo i postavljamo sve segmente računalnih sustava, stolna i prijenosna računala, računalne mreže, pisače, servere, kao i povezivanje udaljenih lokacija.

 

Profesionaln tim informatičara

Zaslužujete stabilni sustav kako bi Vaša oprema duže potrajala i služila Vam. Zato su tu naši stručnjaci. Što Vam nudimo? Nudimo Vam podršku od 0 do 24 sata uz fiksnu cijenu, intervencije u istom danu, udaljenu intervenciju, neograničene dolaske i pozive i više! Mi slušamo Vaše želje i brinemo za Vaša računala.

 

Odlična suradnja u pronalaženju najboljih rješenja. Cijena povoljna, kvaliteta odlična i sve u dogovorenim rokovima.

Ivica P.

Posebno bih pohvalila brzinu izrade, profesionalnost u dizajniranju web stranice i dostupnost tijekom izrade.

Snježana O.

Imam obrt 31 godinu. Služim se internetom ali ne toliko dobro. On je došao kod mene, saslušao nakon toga je napravio probnu stranicu .Sluša želje ,zahtjeve i jako je strpljiv. Da se razumijem oko izrade web stranica vjerojatno bi je sam napravio. Kada me netko pita oko web stranica ja ću samo reći da imam čovjeka. Jako razumna i realna cijena.

Joler, obrt

Posao odrađen perfektno! Za svaku preporuku.

Marko B.

 

Izvođač je izuzetno susretljiv i jako je pomogao sa savjetima.

Društvo Potrošačica